What am I doing wrong with the extension?

Trying to create an extension but is empty for some reason and all styles and meta tags is directly connected to . Here's how it looks in firebug lkaRx.png. What am I doing wrong do not tell me here is a link to the extension
the error arises from the fact that the submission create.php my extension is present
$this->render('_form', ['allModels'=>$allModels, 'model'=>$model])

I understand from the representation of the render extension does not work properly ? Or it is possible to resolve this issue.
June 26th 19 at 14:19
1 answer
June 26th 19 at 14:21
Solution
the problem is layout'e apparently. Not there is connected the string$this->head(); in the future, reread your question after sending, so if the button "Preview" you don't like
do not believe it looked like all the rules were :) - vergie.Jerde commented on June 26th 19 at 14:24
corrected
where $this->head(); you have to add in all the templates ? or create.php which is being rendered _form.php ? - vergie.Jerde commented on June 26th 19 at 14:27
in layout'e $this->head(); needs to be written in between<?php $this--->head();?> and then everything should be fine. - margarita_Kreiger21 commented on June 26th 19 at 14:30
The template is worth. - vergie.Jerde commented on June 26th 19 at 14:33
try to raskomentiruyte line https://github.com/Sirgalas/yii2-wordperss-menu/bl... maybe this the problem - margarita_Kreiger21 commented on June 26th 19 at 14:36

Find more questions by tags Yii