How to fix or what direction to dig?

trying to put the website
use xNet
get the error


An unhandled exception of type 'xNet.HttpException' occurred in xNet.dll
Additional information: could Not establish SSL connection with the HTTP server 'Site.com'.


was previously
I searched for the solution but then she was gone and everything worked perfectly
after about an hour the error came back
I tried to do the query via a different libo
tried using System.Net
the result is the same
July 9th 19 at 10:59
2 answers
July 9th 19 at 11:01
Solution
The date on the computer correct?
Certificate site.com work?
true
like working
with browser working fine
and Fiedler requests are fine - Ramiro.Blick23 commented on July 9th 19 at 11:04
Now working - Ramiro.Blick23 commented on July 9th 19 at 11:07
: It is bad when the problem is such that floating, to seek the cause becomes much more difficult. - Daphne_Roob commented on July 9th 19 at 11:10
Yes Yes..
kind of the problem with SSL
but then it would keep not working - Ramiro.Blick23 commented on July 9th 19 at 11:13
See the website of course.
It is likely that the site has multiple IP (or IPv6 address there) and at one of the addresses incorrectly configured SSL.
In this case, the problem is the "from time to time" when receiving from the DNS of the new address. - Daphne_Roob commented on July 9th 19 at 11:16
can on mail to throw off - Ramiro.Blick23 commented on July 9th 19 at 11:19
send - Ramiro.Blick23 commented on July 9th 19 at 11:22
Answered by mail. - Daphne_Roob commented on July 9th 19 at 11:25
July 9th 19 at 11:03
Managed to find out what the problem was in the same situation, only stopped working user is permament blocked on

Find more questions by tags .NETC#