Changed the location of the font in the mobile versions of the website, how to fix?

Hi all. Attached Calibri font face via PC all OK, but on mobile versions (site responsive) in a standard browser and Google chrome font flew up a bit per pixel or two on all items. In the Mozila for mobile everything is OK.
What could be the problem and how to fix it? Thanks in advance!

DLNoUvIRXeE.jpg

Here is a screen.

upd. PS tip for those who fall on this post, don't stroke his head and use normal free fonts, of which there are loads on Google fonts (Open Sans, Roboto, etc.))
August 19th 19 at 23:16
3 answers
August 19th 19 at 23:18
Practically nothing, baseline fonts, especially loadable, swims in different browsers. Have to live with it.
You will not detectit every browser and axis and hostility individual padding, selected manually.

PS Calibri is a paid commercial font.
Yeah, I know, I almost always only use it. Very much it is pleasant to me )) - Madison.Reinger commented on August 19th 19 at 23:21
August 19th 19 at 23:20
Something like this:
@media only screen and (max-width: 767px){
.myText{
 padding-top: 4px;
}
}

But it may not need padding, there are lots of options and reasons. You need to look at the situation
This problem is only on mobile and only after connected your font using font-face. I think there must be a solution without padding and margin )) - Madison.Reinger commented on August 19th 19 at 23:23
: Yes, I was offered the option, based on the information You gave. I have never met with such problem due to connected font - Madison.Reinger commented on August 19th 19 at 23:26
August 19th 19 at 23:22
Another point. This bug is only on mobile, if you look at the mob "version of" through the browser (chrome and Mozilla) on a PC, the bug is not present.
you figured out problem ? - Madison.Reinger commented on August 19th 19 at 23:25
: Hello ) With this? Yes, downloaded from another resource fonts, perfect rose. Checked in three browsers on mobile (Mozila, chrome, standard), everywhere displaying the same. - Madison.Reinger commented on August 19th 19 at 23:28
: you don't understand ! about that that the weaver did I! only I was not so made - on the other had - tony.Kozey commented on August 19th 19 at 23:31
well, you're about the menu? Yes, I did )) I told you in the chat wrote that everything is OK, understood ) Only made in JS. And jQuery didn't work for me for another reason. Library was connected, but instead of $ it was necessary to use jQuery, there WP disabled something default ) - leonel_Mann commented on August 19th 19 at 23:34

Find more questions by tags CSSHTML