ProxMox 3.2 does not correctly configures OVS, why and how to do it by hand?

Hello!
The old server is so old proks! new not even, God bless him, I need minimal functionality in this release is enough, but faced with a situation panel, it is not possible to configure OVS, as I need Vlan and how to understand only through him they can be set in the panel. normal linux bridege panel works well.
in General, in the server two network cards, one on a Linux Bridge, OVS second
At the moment, the config looks like this
spoiler

# network interface settings
allow-vmbr1 vlan_777
vlan_777 iface inet static
address 192.168.33.111
netmask 255.255.255.0
ovs_type OVSIntPort
ovs_bridge vmbr1
ovs_options tag=777

auto lo
iface lo inet loopback

auto eth0
iface eth0 inet manual

allow-vmbr1 eth1
iface eth1 inet manual
ovs_type OVSPort
ovs_bridge vmbr1

auto vmbr0
iface vmbr0 inet static
address 192.168.33.200
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.33.1
bridge_ports eth0
bridge_stp off
bridge_fd 0

auto vmbr1
iface vmbr1 inet static
address 192.168.33.100
netmask 255.255.255.0
ovs_type OVSBridge
ovs_ports eth1 vlan_777


Reboot, and therefore the network does not ping, not what if ProxMox restart the network interface
that's the error

root@fw:~# vmbr1 ifdown && ifup vmbr1
ifdown: interface not configured vmbr1
Cannot find device "vmbr1"
Failed to bring up vmbr1.

he was doing, tried.
Added these interfaces to switch hands.
ovs-vsctl add-br vmbr1
ovs-vsctl add-port vmbr1 eth1
After a restart there are no errors, but the network is not working as well.

How to configure OVS. How to configure correctly Proxmox help
March 23rd 20 at 18:53
0 answer

Find more questions by tags Proxmox