Not working echo bot?

Not working echo bot
In cmd shows that the bot is running, and the bot there is no action
#Telegram bot
import telebot
bot = telebot.TeleBot("API")
@bot.message_handler(content_types=['text'])
def send_echo(message):
bot.reply_to(message, message.text)

bot.polling ( none_stop = True )
5e26aa4f16b7a023312592.png5e26aa6f8ce34814631974.png
April 4th 20 at 13:07
1 answer
April 4th 20 at 13:09
Solution
You have there really is no space after python?
Yes - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:12
5e26af430935e837590558.png - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:15
@Rosa.Cri, have you updated the library, or used a smaller version of python? - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:18
I use 3.6
5e26b3fc2ec7d353958872.png - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:21
@Rosa.Cri, prior To that I used version 3.8.1 - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:24
@Rosa.Cri, where I gave a review, I repeat, why do you need such an old version of the library? - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:27
@Aleen_Flatl, On version 3.8.1 does not work
def async writes5e26b4dc9c2de969100423.png - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:30
@Rosa.Cri, again, why would you put pyTelegramBotAPI version 0.3.0, when the last pyTelegramBotAPI 3.6.7? - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:33
@Rosa.Cri, "the Python Version should be no higher than 3.6" is just about to run this old library, but why not new? - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:36
Sori people, I'm the kettle, it turns out I need to download a new Python and pyTelegramBotAPI 3.6.7? - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:39
@Rosa.Cri, well, new is also a relative term, better stable, and for the library simply pip install pyTelegramBotAPI and not pip install pyTelegramBotAPI==0.3.0 - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:42
@Aleen_Flatl, Thanks, I'll try to fix if I the kettle, then I'll write again in response. - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:45
@Rosa.Cri, well, about that, too don't forget https://qna.habr.com/answer?answer_id=1511324#answ... - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:48
@Aleen_Flatl, 5e26bb3f2fed8250665238.png

All done, issue the following issue.

5e26bbce99f8e064030621.png - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 13:51
@Rosa.Cri, as well as the old version need to update it with pip install --upgrade pyTelegramBotAPI - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:54
@Rosa.Cri, well enough paste code picture, there is a special code tag - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 13:57
@Aleen_Flatl, turned on WPN it worked, no errors, bot is not responding. - Rosa.Cri commented on April 4th 20 at 14:00
@Rosa.Cri, well, now take what it can block, same firewall, the debug can give more information https://github.com/eternnoir/pyTelegramBotAPI#logging and yet you're all here burned a token - Aleen_Flatl commented on April 4th 20 at 14:03

Find more questions by tags PythonTelegram