How to bypass the error the connection to the repo onion omega2?

Launched omega2 firmware repo.onion.io/omega2/images/omega2-v0.1.10-b160.bin read the logs on UART (collected devild on cp2102). Connected to the Board as to the access point and set up the wifi, right at the stage of selecting the ssid and the configuration page is stuck in this mode, the logs seen the reboot process. Then again updated the page says that the WiFi is configured. Ssh has joined the Board and trying preupgraded through oupgrade - gives an error that cannot zakonektitsya to the repository of firmware, the command opkg update gives the same segmentation and failed. wget gives an error libraries. Ping yandex.ru work rules, but the ping repo.onion.io is not pinging. Tried other firmware is the same. Put the firmware with USB stick
June 10th 19 at 15:40
1 answer
June 10th 19 at 15:42
traceroute repo.onion.io
Look where one loses the connection )
He repo.onion.io returns an error 403, tried on the computer potraziti - reached

traceroute repo.onion.io
21 be3271.ccr41.lax04.atlas.cogentco.com (154.54.42.102) 203.108 203.108 ms ms *
22 be2930.ccr32.phx01.atlas.cogentco.com (154.54.42.77) 195.060 ms
be3271.ccr41.lax04.atlas.cogentco.com (154.54.42.102) 201.358 ms *
23 * 38.142.35.250 (38.142.35.250) 203.622 ms *
24 * * *
25 * * *
26 * * *
27 * * *
28 * * *
29 * * 54.239.48.193 (54.239.48.193) 216.921 ms
30 * * *
31 * * *
32 * * *
33 * * *
34 * * *
35 * * *
36 * * *
37 * * *


They used the openwrt repository is used, then the LEDE, now his - but the old firmware preggie repository not found - Anabelle.Ortiz commented on June 10th 19 at 15:45
I just have they work ) (Ukraine) - Perc commented on June 10th 19 at 15:48
here is what the console outputs to the repository repo.onion.io

opkg update repo.onion.io
root@Omega-4D89:/tmp/opkg-lists# opkg update
Downloading repo.onion.io/omega2/packages/core/Packages.gz
*** Failed to download the package list from repo.onion.io/omega2/packages/core/Packages.gz

Downloading repo.onion.io/omega2/packages/base/Packages.gz
*** Failed to download the package list from repo.onion.io/omega2/packages/base/Packages.gz

Downloading repo.onion.io/omega2/packages/packages/Packages.gz
*** Failed to download the package list from repo.onion.io/omega2/packages/packages/Packages.gz

Downloading repo.onion.io/omega2/packages/onion/Packages.gz
*** Failed to download the package list from repo.onion.io/omega2/packages/onion/Packages.gz

Collected errors:
* xsystem: wget: Child killed by signal 10.
* opkg_download: Failed to download repo.onion.io/omega2/packages/core/Packages.gz, wget returned -1.
* xsystem: wget: Child killed by signal 10.
* opkg_download: Failed to download repo.onion.io/omega2/packages/base/Packages.gz, wget returned -1.
* xsystem: wget: Child killed by signal 10.
* opkg_download: Failed to download repo.onion.io/omega2/packages/packages/Packages.gz, wget returned -1.
* xsystem: wget: Child killed by signal 10.
* opkg_download: Failed to download repo.onion.io/omega2/packages/onion/Packages.gz, wget returned -1.
root@Omega-4D89:/tmp/opkg-lists#


uncomment in distfeeds.conf repo lede, the console gives

lede repo
root@Omega-4D89:~# opkg update
Downloading downloads.lede-project.org/snapshots/targets/ramip...
Error loading shared library libcrypto.so.1.0.0: I/O error (needed by /usr/bin/wget)
Error loading shared library libcrypto.so.1.0.0: I/O error (needed by /usr/lib/libssl.so.1.0.0)
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: X509_STORE_CTX_set_default: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: SHA512_Init: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EVP_PKEY_set1_RSA: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EVP_CIPHER_CTX_cleanup: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EVP_MD_CTX_create: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EVP_PKEY_CTX_free: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EC_KEY_new_by_curve_name: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: ERR_put_error: symbol not found
Error relocating /usr/lib/libssl.so.1.0.0: EC_KEY_dup: symbol not found
...
Segmentation fault
root@Omega-4D89:~#


Thought can shield something, use my designed, but there is nothing worth cp2102 to serial port and lower the voltage from 5V to 3.3 V, the current is not measured, but are supplied directly from usb3.0

Maybe something with memory, but in the logs there is nothing

Here is the full output log
console.log - Anabelle.Ortiz commented on June 10th 19 at 15:51
[ 262.983572] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 262.997896] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 263.004965] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 263.019083] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 263.026161] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 263.040612] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 263.047603] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 285.286287] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 285.293528] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 319.903997] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 319.911061] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 324.678467] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 324.685557] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 324.699959] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 324.706949] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 324.720932] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 324.728001] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2
[ 324.742454] SQUASHFS error: xz decompression failed, data probably corrupt
[ 324.749533] SQUASHFS error: squashfs_read_data failed to read block 0x298de2

Memory has troubles (
Need to reflash .
but the food is an accompaniment, not from UCB ( 2 for linear Converter ) - Perc commented on June 10th 19 at 15:54
Is n times reflash, here also thought to check the nutrition is to collect the sample from their website via LD1117-3.3 v, but that's strange why not through usb?

at the docks, he needs 3.3 V, 150mA, 5v usb 500mA, but in your example they are the power supplied by the DC source, not usb. I'll try to apply 12v (from lineinykh 15 max) - Anabelle.Ortiz commented on June 10th 19 at 15:57
I have 2 inverters and power 5 volt 2 amp power supply and all is good . From USB was the problem ( - Perc commented on June 10th 19 at 16:00
Worked fine to start, Sabitov from the network charging from the phone (5V 2A). Power on Board comes in 3.35, opkg update worked without errors, oupgrade too. It is strange that from the usb of the computer with errors works, tried different computers. Yes, and the system behaves strangely, wanted to perform the curl fell out errors. Curl is the default, uninstalled and put anew, which gives curl /usr/bin/curl, a curl -V not found - Anabelle.Ortiz commented on June 10th 19 at 16:03

Find more questions by tags FirmwareLinux