Why can't I see the column in CNC CPT?

I can't find information about it or a bug

Here is the registration code.
And it is not working even when I did not register a custom taxonomy, and used the default 'category'

But in a normal "Record" in the NC are recorded headings and the headings open.

Settings permalinks - /%category%/%postname%/

Was persohnal)

add_action( 'init', 'true_register_post_type_init' ); // Use the function only inside the init hook

true_register_post_type_init function() {
 $labels = array(
 'name' => 'Products',
 'singular_name' => 'Products', // admin panel to Add->Function
 'add_new' => 'Add product',
 'add_new_item' => 'Add new product', // title tag <title>
 'edit_item' => 'Edit item',
 'new_item' => 'New product',
 'all_items' => 'All products',
 'view_item' => 'View product',
 'search_items' => 'Search products',
 'not_found' => 'Products not found.',
 'not_found_in_trash' => 'not In the basket of goods.',
 'menu_name' => 'Products' // link in menu in the admin
);
 $args = array(
 'labels' => $labels,
 'public' => true,
 'show_ui' => true, // show interface in the admin area
 'rewrite' => true,
 'has_archive' => true, 
 'hierarchical' => true,
 'menu_icon' => 'dashicons-cart', // icon in the menu
 'menu_position' => 20, // the order in the menu
 'taxonomies' => array('catalog_tax'),
 'supports' => array( 'title', 'editor', 'excerpt', 'comments', 'page-attributes', 'thumbnail')
);
 register_post_type('catalog', $args);
}

add_action( 'init', 'create_my_taxonomies', 0 );

create_my_taxonomies function() {
register_taxonomy(
'catalog_tax',
 array( 'catalog' ),
array(
 'labels' => array(
 'name' => 'product Category',
 'add_new_item' => 'Add category',
 'new_item_name' => "New category"
),
 'show_ui' => true,
 'show_tagcloud' => false,
 'hierarchical' => true
)
);
}</code></pre></title>
June 14th 19 at 18:31
0 answer

Find more questions by tags WordPress